ГоловнаРеєстраціяВхід
Субота, 27.04.2024, 15:05
Форма входу
Панель закладок

Меню сайту

Пошук оголошень
Автономна Республіка Крим [0]
Вінницька область [0]
Волинська область [0]
Дніпропетровська область [0]
Донецька область [0]
Житомирська область [0]
Закарпатська область [0]
Запорізька область [0]
Івано-Франківська область [0]
Київ [0]
Київська область [0]
Кіровоградська область [0]
Луганська область [0]
Львівська область [0]
Миколаївська область [0]
Одеська область [0]
Полтавська область [0]
Рівненська область [0]
Сумська область [0]
Тернопільська область [0]
Харківська область [0]
Херсонська область [0]
Хмельницька область [0]
Черкаська область [0]
Чернівецька область [0]
Чернігівська область [0]

Категорії

Реклама
Дошка безкоштовних оголошень України,Каталог сайтів,Каталог фірм,організацій та підприємств,Форум,Новини

ВСЯ УКРАЇНА
дошка безкоштовних оголошень

Дошка безкоштовних
оголошень України

Наше посилання
Підтримайте будь-ласка
ресурс-розмістіть наше
посилання на Вашому сайті

Головна » Статті » Нерухомість у Києві

Як самому здати , продати (купити) нерухомість?
Багатьом з нас час від часу приходиться мати справу з нерухомістю. Знайти нове житло, здати в оренду вільні площі, чи знайти офіс. Вирішення цих проблем може забрати багато сил та часу. Переважна більшість Українців при виникненні задач пов’язаних з нерухомістю (пошук, оренда, продаж) звертаються в агентства нерухомості чи купляють місцеву газету з оголошеннями нерухомості. Обидва ці підходи мають свої плюси та мінуси, але є третій метод - це скористатись спеціалізованими сайтами з нерухомості.
Агентства нерухомості. Основним недоліком для наших громадян в цьому методі є необхідність платити комісійні. Часто це має вирішальне значення. Незважаючи на професійний рівень пошуку нерухомості агентствами чи наявність у агентств можливості масово подавати оголошення в спеціалізовані видання (друковані, чи Інтернет) . Інколи, ріелтори надають справді якісний юридичний і психологічний супровід і можуть застерегти від грубих помилок при укладанні угод з нерухомістю , але нажаль, далеко не завжди це так. І тому часто люди намагаються не вдаватись до послуг агентств нерухомості.
Оголошення в газеті. Отже, громадянин вирішує займатись пошуком нерухомості Сам. Перше, що приходить на думку - це купити газету з оголошеннями нерухомості. В результаті приходиться переглядати сотні, а інколи і тисячі оголошень написаних дрібним шрифтом, потратити багато часу, щоб виписати всі ті оголошення, що можуть попередньо зацікавити, потім посортувати їх за вашими вподобаннями (площа, ціна, розташування), а потім нерідко получається, що подзвонивши за вказаним телефоном, все одно попадаєте в агентство нерухомості . Купувати газету і повторювати всю роботу потрібно регулярно з кожним виходом свіжого номеру газети, де часто зустрічаються оголошення ті самі, що і минулий раз. Саме такою роботою займається більшість агенцій нерухомості витрачаючи на це половину свого робочого часу.
Оголошення в Інтернеті і параметризований пошук. В наш час Інтернету, можна самому знайти покупця чи орендатора вашої нерухомості. Якщо ви шукаєте нерухомість і самі являєтесь продавцем чи орендарем , то для пошуку достатньо вказати необхідні параметри, по яким ви шукаєте нерухомість (наприклад, ціна поверх, площа, розташування, ремонт чи інші параметри, які дозволяє сервіс сайту) в результаті отримаєте список об’єктів нерухомості, що задовольняють вашим критеріям. Щоб було зрозуміліше, наведу приклади сайтів:
1. www.blagovest.ua - сайт київського Агентства нерухомості «Благовіст»
2. www.domik.net - сайт київського Агентства нерухомості «Планета Оболонь»,
3. www.UkrXata.info - спеціалізований сайт безкоштовних оголошень .
(Таких сайтів дуже багато автор вибрав з найбільш зручним інтерфейсом)
Перші два - це сайти агентств нерухомості. Як бачите зручність таких сервісів - агентства давно зрозуміли і самі користуються ними. Кожне немаленьке агентство намагається мати свій сайт, із зручним пошуком.
А ось на третьому сайті www.UkrXata.info кожен може безкоштовно залишити своє оголошення чи скористатись параметризованим пошуком нерухомості. Наприклад, ви можете при пошуку задавати вулицю, чи мікрорайон де шукаєте нерухомість, чи вибрати область (район) України, а результат відсортувати за ціною, площею чи розташуванням. В ручному режимі за допомогою газети і маркера у вас би зайняло декілька годин те, що можна зробити за 5 хвилин і безкоштовно. При цьому не потрібно платити ні комісійні, ні за газету. Оголошення будуть доступні всьому Інтернету, поки ви не видалити оголошення.
Цінуйте час і не тратьте його на роботу яку може зробити Інтернет. Успішних угод з нерухомістю!

Джерело: http://ukrxata.info
Категорія: Нерухомість у Києві | Додав: Andrew (15.07.2010) | Автор: andrew
Переглядів: 2439 | Теги: Як самому здати, продати (купити) нерухомість
2009
 

Хостинг від uCoz
Copyright realty-news.at.ua © 2009-2024