ГоловнаРеєстраціяВхід
Субота, 11.05.2024, 06:55
Форма входу
Панель закладок

Меню сайту

Пошук оголошень
Автономна Республіка Крим [0]
Вінницька область [0]
Волинська область [0]
Дніпропетровська область [0]
Донецька область [0]
Житомирська область [0]
Закарпатська область [0]
Запорізька область [0]
Івано-Франківська область [0]
Київ [0]
Київська область [0]
Кіровоградська область [0]
Луганська область [0]
Львівська область [0]
Миколаївська область [0]
Одеська область [0]
Полтавська область [0]
Рівненська область [0]
Сумська область [0]
Тернопільська область [0]
Харківська область [0]
Херсонська область [0]
Хмельницька область [0]
Черкаська область [0]
Чернівецька область [0]
Чернігівська область [0]

Категорії

Реклама
Дошка безкоштовних оголошень України,Каталог сайтів,Каталог фірм,організацій та підприємств,Форум,Новини

ВСЯ УКРАЇНА
дошка безкоштовних оголошень

Дошка безкоштовних
оголошень України

Наше посилання
Підтримайте будь-ласка
ресурс-розмістіть наше
посилання на Вашому сайті

Головна » Статті » Нерухомість в Україні

Доступне житло українцям будуватимуть єгиптяни?

Державна програма будівництва доступного житла зацікавила єгипетську компанію "Orascom Development Holding AG". Девелопери розглядають можливість будівництва житла економ-класу в Україні за свій рахунок. Про це повідомили в Міністерстві регіонального розвитку та будівництва.

За даними "Коммерсант Україна", учасники ринку визнають, що єгипетський холдинг може скласти конкуренцію українським девелоперам.

Мінрегіонбуд повідомив, що єгипетська компанія "Orascom Development Holding AG" ( "OD Holding") має намір інвестувати в проекти з будівництва доступного житла в Україні.

"У черзі на житло знаходиться 1,25 млн громадян. Українські будівельні компанії не мають необхідних потужностей і фінансів, щоб швидко задовольнити потреби ринку. Тому ми вітаємо пропозицію єгиптян споруджувати в регіонах доступне житло", - заявив міністр регіонального розвитку та будівництва Василь Куйбіда.

За його словами, на ринок може вийти будь-яка компанія, яка отримала дозвіл на будівництво. Представники "OD Holding" прибудуть до Києва для вивчення державних програм вже найближчим часом.

Надзвичайний і повноважний посол Єгипту в Україні ясир Атеф уточнив, що "OD Holding" готова самостійно фінансувати проекти доступного житла, залучаючи українських забудовників. "Компанія вже брала участь у реалізації подібних проектів в СНД і в інших країнах. В Україні" OD Holding "цікавлять великі проекти з будівництва житла", - розповів посол.

"Ми розглядаємо можливість виходу на український ринок і ведемо переговори з українськими девелоперами, які зможуть співпрацювати з нами і надати людські ресурси та будматеріали", - відзначив координатор інвестиційних проектів у країнах Східної Європи "OD Holding" Мамду Абдель Вахаб.

"У кризових умовах для будівельної галузі компанія, яка готова вкладати кошти в будівництво житлового фонду, безумовно, складе конкуренцію українським забудовникам. Ми також намагаємося брати участь у таких проектах в якості підрядників і хотіли б співпрацювати з єгипетським холдингом", - підкреслив президент компанії "Влада група "Віктор Власов.

За словами консультанта ріелтерської компанії "RED" Ярослава Цуканова, український будівельний ринок має потребу в конкуренції. "Єгипетської компанії буде нелегко закріпитися у нас, оскільки вони звикли будувати по іншим нормам. Наприклад, в Єгипті практично не монтують систему опалення, а система водопостачання сильно відрізняється від європейської. Але українському ринку потрібна конкуренція, щоб зруйнувати" монополію "українських девелоперів. Єгипетська компанія стане конкурентоспроможною, якщо їй вдасться запропонувати продукт економ-класу (наприклад, квартири невеликого метражу) і сформувати прийнятну ціну квартири. Не виключено, що участь іноземних компаній у реалізації проектів по доступному житлу може стати тенденцією ", - упевнений експерт.



Джерело: http://halupa.org.ua/article.php/20090413125609551
Категорія: Нерухомість в Україні | Додав: nata (14.06.2009) | Автор: halupa.org.ua
Переглядів: 812
2009
 

Хостинг від uCoz
Copyright realty-news.at.ua © 2009-2024